Wat ondertussen gebeurde

kerstzingen

Acantus zou Acantus niet zijn als tijdens de repetitiebreak het ondertussen niet zou bruisen van ideeën en initiatieven. 

Godfried heeft ‘Kerstgezongen’ in de Sint-Martinuskerk. 

Koorona

Katrien, Paul en Godfried hebben meegezongen met Koor contra Corona. Rara, waar zitten zij?

AcantusBier

Rik heeft op zijn eentje een e-commerce  met Acantusbier opgezet. Zo is er toch nog een stukje ‘Hemel’ ontstaan. En de kas zal er ook welgevaren bij hebben.

Paul, onze webmaster, is vlijtig bezig geweest met het optimaliseren van de acantuswebsite. Zo kun je nu alle video’s van optredens samen vinden op de site onder de knop ‘media’ en op ons eigen youtubekanaal. Ook vind je alle verslagen van bestuursvergaderingen en het repertoire van de jaren 1999 tot 2020 onder de beveiligde omgeving (‘login’)

Carry heeft het enorme archief coronaproof opgehaald bij Nathalie, het mooi geordend per jaargang en in grote dozen ondergebracht zodat het gemakkelijker toegankelijk is.

Ikzelf heb mij ledig gehouden met het inventariseren van heel dat archief, in Excelfiles. Uiteindelijk moet dat een gemakkelijk  toegankelijke databank worden. 

De werkgroep Amuze heeft een filmpje gemaakt dat jullie ook tijdens de receptie hebben kunnen zien. (In de webbrowser Safari speelt de video enkel als je op het icoontje rechtsboven klikt)

En nog maar te zwijgen over het bestuur dat het coronaproof zingen in het leven geroepen heeft en de bedeling van de cadeaus en de receptie op poten gezet heeft.

kerk2

En wie en wat vergeet ik nog allemaal?

Piet De Smet