Lieve mensen

Yvette Pluym

Lieve mensen,

Al is het met pijn in mijn hart dat ik ga stoppen bij Acantus, (afscheid nemen vind ik een te zwaar woord) toch heb ik deze beslissing genomen. 

Tijdens de acht jaar dat ik bij Acantus was, heb ik veel meegemaakt, vooral het verlies van Valère, van mijn moeder en tijdens de corona van mijn schoonzoon. Ik kreeg iedere keer veel steun en medeleven van de  Acantusvrienden of beter gezegd de ‘Acantusfamilie’. Telkens kon ik troost vinden in de toffe repetities, de fantastische concerten en de mooie reizen die ik heb kunnen meemaken, want muziek verdringt, verbindt en doet zoveel meer. 

Nu ik in Hulst ben gaan wonen, speelt de grote verplaatsing zeker een rol, maar ook: ik zing al 46 jaar en wil nu toch ook tijd maken voor andere dingen…

Ik ben heel gelukkig dat ik het jubileumjaar heb mogen meebeleven, daardoor heb ik ook ‘den Bert’ leren kennen en in mijn ‘koorzangleven’ heb ik als laatste concert het Requiem van Mozart en een deel van het Te Deum van Charpentier kunnen meezingen, ik zal dit nooit vergeten!

En dan wil ik Godfried ook extra bedanken voor de mooie muziek die we samen maakten en hem feliciteren met zijn 40 jaar als dirigent.

Tot slot wens ik het koor alle goeds toe, met nog vele mooie concerten in de toekomst, en ik blijf zeker contact houden.

Altijd welkom in Hulst!