Hemel 2023

Rik Daghelet

Kosten – baten 33ste Hemel 25, 26 en 27 augustus 2023

Beste Acanti,

De Beverse feesten zijn alweer een tijdje achter de rug. Het blijft toch wel elk jaar opnieuw een uitdaging voor onze dirigent om een nieuw programma samen te stellen en het koor op tijd klaar te stomen voor het aperitiefconcert.

Met het Hemelbestuur starten we elk jaar in het voorjaar om alles in te plannen en te bestellen. Dit doen we sedert vorig jaar deels in samenwerking met De Hel, de mensen van de atletiekvereniging Volharding.  

Eén helper heeft na vele jaren trouwe dienst afscheid genomen van het Hemelcomité. Maar ondertussen is iemand anders ons komen bijstaan. Zoals vorig jaar hebben we ook opnieuw hulp gekregen van het Acantus bestuur, waarvoor dank.

 

Rik

De weergoden hebben ons tijdens deze editie enkele keren parten gespeeld. De zondag startte in volle zon en met een vol terras maar tijdens het aperitiefconcert kregen we op het einde van het optreden een bui over ons heen. Maar we gingen door en illustreerden de weersomstandigheden in onze afsluiter van Will Tura ‘Vlaanderen mijn land’.

De meeste mensen die een kaas- of vleesschotel besteld hadden, hebben die toch in het droge kunnen verorberen.

Wat heeft deze Hemel ons opgebracht:

Door het regenweer kunnen we dit jaar niet vergelijken met vorig jaar toen er volop zon was.. De nettowinst na aftrek van de uitgaven was flink wat minder dan vorig jaar.

Conclusie: de weergoden waren ons dit jaar niet zo welgezind maar we trekken ons op aan het gezegde: you lose some and you win some!!

 

Verder hartelijk dank aan alle medewerkers die dit feest tot een mooi einde gebracht hebben.